Hakeminen Raision lukioon

  • Hakuaika on 23.2.–7.4.2021
  • Hakuaika päättyy 7.4.2021 klo 15.00
  • Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 17.6.2021. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi.
  • Sisäänottopäivät ovat 21.-23.6.2021

Jos haluat tutustua lukioon etukäteen, hyvän kuvan lukion toiminnasta saat selailemalla www-sivuja ja meidän instagram-tiliä! Voit myös ottaa yhteyttä:

Ainevalintalomake

Digitaalinen ainevalintalomake löytyy tämän linkin kautta.

Ainevalintalomakkeen viimeinen palautuspäivä on 7.4.

Valintaperusteet

Opiskelijat valitaan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon mukaan. Keskiarvon on oltava vähintään 7,00, alin sisäänpääsyyn oikeuttava keskiarvo määräytyy hakijoiden määrän mukaan.

Valintatulokset ja lukioon ilmoittautuminen

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 17.6. Valituille hakijoille lähetetään sähköpostiviesti. Valittujen opiskelijoiden nimet julkaistaan myös koulun kotisivulla 17.6. Uusia opiskelijoita pyydetään ilmoittautumaan lukioon henkilökohtaisesti hyväksymisviestissä ilmoitettuun aikaan.

Ilmoittautumispäivät ovat 22.6. ja 23.6. Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti koululla, samalla toimitetaan perusopetuksen päättötodistus ja tehdään/tarkistetaan kurssivalinnat. Tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostissa.