Hakeminen Raision lukioon

  • Hakuaika on 21.2.–21.3.2023, hakulomake löytyy www.opintopolku.fi -sivulta.
  • Hakuaika päättyy 21.3.2023 klo 15.00
  • Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 15.6.2023. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi.

LUKION ESITTELYILTA 9.-LUOKKALAISILLE JA HUOLTAJILLE ON TO 12.1.2023 klo 18-20. Lisätietoa esittelyillasta tulee lukion nettisivulle myöhemmin syksyllä.

Jos haluat tutustua lukioon etukäteen, hyvän kuvan lukion toiminnasta saat selailemalla www-sivuja ja meidän instagram-tiliä! Voit myös ottaa yhteyttä:

Valintaperusteet

Opiskelijat valitaan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon mukaan. Keskiarvon on oltava vähintään 7,00, alin sisäänpääsyyn oikeuttava keskiarvo määräytyy hakijoiden määrän mukaan.

Ainevalintalomake

Digitaalinen ainevalintalomake löytyy tämän linkin kautta.

Vastaa viimeistään 21.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Ainevalintalomakkeen täyttäminen vaatii Google-tilin. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Google-tiliä, lähetä sähköpostia osoitteeseen tuula.putkuri@raisio.fi tai eeva.makinen@raisio.fi, niin saat toimintaohjeet.

Valintatulokset ja lukioon ilmoittautuminen

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 15.6.2023. Valituille hakijoille lähetetään sähköpostiviesti. Uusia opiskelijoita pyydetään ilmoittautumaan lukioon henkilökohtaisesti hyväksymisviestissä ilmoitettuun aikaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti koululla valintakirjeessä ilmoitettavina päivinä. Samalla toimitetaan perusopetuksen päättötodistus ja tehdään/tarkistetaan opintojaksovalinnat. Tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostissa opiskelijaksi valituille.