Hakeminen Raision lukioon

  • Hakuaika on 22.2.–22.3.2022
  • Hakuaika päättyy 22.3.2022 klo 15.00
  • Saat tiedon yhteishaun tuloksista aikaisintaan 16.6.2022. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi hakemuksella, saat tulokset myös sähköpostiisi.
  • Sisäänottopäivät ovat 20.-22.6.2022

Jos haluat tutustua lukioon etukäteen, hyvän kuvan lukion toiminnasta saat selailemalla www-sivuja ja meidän instagram-tiliä! Voit myös ottaa yhteyttä:

Ainevalintalomake

Digitaalinen ainevalintalomake löytyy tämän linkin kautta.

Ainevalintalomakkeen viimeinen palautuspäivä on 7.4.

Valintaperusteet

Opiskelijat valitaan peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvon mukaan. Keskiarvon on oltava vähintään 7,00, alin sisäänpääsyyn oikeuttava keskiarvo määräytyy hakijoiden määrän mukaan.

Valintatulokset ja lukioon ilmoittautuminen

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 16.6. Valituille hakijoille lähetetään sähköpostiviesti. Valittujen opiskelijoiden nimet julkaistaan myös koulun kotisivulla 16.6. Uusia opiskelijoita pyydetään ilmoittautumaan lukioon henkilökohtaisesti hyväksymisviestissä ilmoitettuun aikaan.

Ilmoittautumispäivät ovat 20.6. – 22.6. Ilmoittautuminen tapahtuu henkilökohtaisesti koululla, samalla toimitetaan perusopetuksen päättötodistus ja tehdään/tarkistetaan opintojaksovalinnat. Tarkemmat ohjeet lähetetään sähköpostissa.