Järjestelyt

Lakkiaisjuhlaan saliin pääsevät lakitettavat ja opettajat sekä esiintyjät. Lukiolla on voimassa voimakas maskisuositus, joten kaikkien on syytä maskia käyttää. Erityisen tärkeää tämä on heille, joilla on vielä pääsykokeita tulossa. On äärimmäisen tärkeää valttää mahdollinen altistuminen maskia käyttäen. Saliin tullessa huolehditaan käsihygieniasta ja salissa huolehditaan turvaväleistä. Tilaisuus striimataan YouTube-kanavalla, jonka linkki toimitetaan ensi viikon aikana Wilmaviestillä.

Aikataulu

Perjantaina 4.6. klo 13:00 harjoittelemme lakitettavien kanssa juhlan kuviot kuntoon. Kaikki lakitettavat paikalle, harjoitus kestää 30-45 min.

Lauantaina 5.6. klo 10:30 yhteiskuvaus salissa ja järjestäytyminen ennen juhlan alkua, lakitettavat paikalle yhteiskuvausvalmiina

11:00 – 12:30 lakkiaisjuhla salissa ja juhlan striimaus koteihin

Onnea valmistuville jo tässä vaiheessa!