Raision lukio siirtyy maanantaista 16.3. alkaen etä- ja verkko-opetukseen

Raision lukio siirtyy toistaiseksi maanantaista 16.3. alkaen etä- ja verkko-opetukseen sekä tuettuun itseopiskeluun.

Kaikki lähiopetustunnit koululla on siis peruutettu ja opiskelu tapahtuu kotoa käsin. Kunkin kurssin opettaja ohjeistaa opiskelijat maanantaipäivän 16.3. aikana Wilman kautta. Kyse on opetuksen järjestämisestä tavallisesta poikkeavalla tavalla. Opetus ja opiskelu jatkuvat yhtä tavoitteellisesti kuin tähänkin asti. Opiskelijan tulee seurata Wilmaa sekä kurssin oppimisalustaa ja osallistua opetukseen opettajan ohjeiden mukaan.

Ylioppilaskirjoitukset jatkuvat Ylioppilastutkintolautakunnan ohjeiden mukaisesti niin, että kaikki kokeet järjestetään ensi viikolla (ks. aiemmin lähetetty Wilma-viesti, linkki YTL:n sivuille: https://www.ylioppilastutkinto.fi/koronavirukseen-varautuminen).

Opiskelijoilla on mahdollisuus kouluruokailuun lukion ruokalassa päivittäin klo 10.40 – 12.00.